CHANEL BEANIE

Igår var det middag på Griffins Steakhouse och efter det några drinkar på Teater Brasseriet. Sjukt nice. I dag har jag inte gjort många knop, har knappt stigit upp än. Har jobbat från sängen och just nu ligger jag och lyssnar på ASAP Rockys senaste album. När man har lite att göra blir det ofta att man kollar runt bland en massa fina grejer och här är några av mina grejer som står uppskriva på min önskelista – högst upp på listan är nog Chanel mössan. Grymt snygg eller hur?

A LITTLE SOMETHING

Efter att Madelen postade en massa snygga grejer på sin blogg blev jag så jävla inspirerad av att göra ett eget kollage med mina utvalda favoriter just nu. Vill bara springa omkring i stora sweatshirts med tryck, glansiga disco leggings, massa guld accessoarer och ett par grymma boots från Dr Martens. Sen MÅSTE jag bara ha det där iphone skalet från Marc by Marc Jacobs, dör vad det är fint!

BIRTHDAY WISHLIST

Nu är det snart dags att fylla 23 år för fröken Stenström och här har ni några av mina önskeklappar! Grymt sugen på armbandet från Marc By Marc Jacobs och skorna från Jeffrey Campbell. Dyra och fina grejer, men såå fina. Älskar precis allt på bilden. love love love.

 

WISHLIST

Lite önskedrömmar kanske, eftersom det mesta kostar aaaaaalldeles för mycket för min plånbok. Kanske har råd med nagellacken och solbrillorna från H&M, om ens det. Men drömma bör man. Dessutom finns det säkert mycket liknande till billigare priser. Bra att bli lite inspirerad ibland!