BUBBLEROOM COMMERCIAL

Dags för en ny, hejdundrans bra reklamfilm för Bubbleroom. VÄRLDENS snyggaste modell, smälte verkligen. Lauren Auerbach är hennes namn om ni vill kika in skönheten. Bästa Susanne Barnekow stod för stylingen, Linnea Frank för stillfoto och Sarah Grundén för make up. FIlmade gjorde ett grymt team grabbar. Själv kom jag dit och spanade och knäppte lite backstage bilder. Är ni nyfikna på slutresultatet? JAG ÄR!

SNEAKERS WEDGES

Hur snygga är inte dessa sneakers med inbyggd kilklack? Var in på Marc Jacobsbutiken idag och blev dökär, däremot kostar de runt 3200 kronor, så de får nog hamna i önskelistan istället. Finns några billigare alternativ från Topshop som inte alls är så pjåkiga dem heller, grymma Isabel Marant kopier!

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men nu jäklar så kör vi igen. Visst är ni med mig?

BUBBLEROOM VISITKORT

Har ni sett så fint? Blir varm i hela kroppen. Mitt allra första visitkort, fan vad stort alltså. Kan inte ha ett bättre jobb, bättre kollegor eller bättre liv just nu. Mår bra, fast saknar norrland lite alltså. Blir däremot en hemvisit i slutet av mars när big sis fyller 30. Shitpommes. 30?!

 

WEEKEND

Har varit full rulle i helgen. I fredags efter jobbet drog jag till min käre vän Emelie där vi käkade och åt godis. Hade en perfekt och stillsam fredag. Under lördagen begav jag mig ut på äventyr till en 30 årsfest på café opera. Det bjöds på sjukt goda snittar, bubbel och poledanceuppvisning. Jävlar i mig vad tjejerna är vältränade! Kvällen slutade i en stulen sminkväska och en stulen handväska. Inte winwin-situation på den, men hade sjukt kul så länge det varande. Idag mår jag som förtjänat, har kollat på Drive och målat naglarna för första gången sen i somras. Försöker kompensera upp med mitt osminkade ansikte, men vettefan om jag lyckas.. Nu blir det att försöka slagga, jobb i morgon som vanligt! Godnatt.

BUBBLEROOM OFFICE

Detta har vi gjort idag. Homestylat kontoret och haft en photoshoot med duktiga Linnea Frank. Reportaget där ni får kika vad vi gör en dag på Bubbleroom får ni läsa i nästa nummer av Bubbleroom magazine. Ska bli spännande att se hur bilderna blir, lite ovant att bli fotograferad men Linnea är grym så blir förmodligen kanonbra ändå!