HAIR INSPO

Lite hårinspiration för den som har lika kaoshår som jag just nu. Vill bara göra något åt det men vet inte vad. Kanske blågröna toppar? Färga det på något vis iaf, får se vad det blir. När jag åker hem till piteå blir det i alla fall en rejäl upprustning hos Jennifer. Ha en trevlig helg!

WISHLIST

Lite önskedrömmar kanske, eftersom det mesta kostar aaaaaalldeles för mycket för min plånbok. Kanske har råd med nagellacken och solbrillorna från H&M, om ens det. Men drömma bör man. Dessutom finns det säkert mycket liknande till billigare priser. Bra att bli lite inspirerad ibland!

MOODBOARD

Eftersom jag lever ganska spartanskt i min nuvarande lägenhet hade jag ingenting på väggarna, så rev ut lite fina tidningssidor och nu känns det som att jag har fått lite liv och rörelse på väggarna. Känns bra att vakna varje morgon, kolla in alla mönster, färger, typsnitt och bilder för att få upp ögonen till allt vackert. Som en tavla. Är trött i huvudet, mycket där uppe just nu. Känns som att det svämmar över snart, behöver sova och vila upp mig fast har inte riktigt tid för det. Nu blir det en långdusch, sen lägga sig och läsa några kapitel. I morgon får jag besök av två donnor, ska bli mysigt att inte behöva sova själv i några dagar. Skönt med lite sällskap, i need it!

TOP 3 SNEAKERS

Har letat efter ett par nya, schyssta sneakers och har nu hittat dessa tre par. Två av dem, de från Nike är exakt samma modell men i olika färg som ni ser. Det vita paret är från Christian Louboutin och har den klassiska röda sulan under vilken är en grym detalj som jag älskar. Den har även ett snyggt croco-mönster som jag gillar sjukt mycket också. Hade varit lättare att matcha de vita, men de är ju liiiite dyrare i pris, så får se om jag slår till på de mint-gröna ändå. Måste testa och se hur de sitter i alla fall, hade velat ha alla tre!

BOTICCA.COM

Har haft sötaste Anna här i några dagar och hon är alltid lika snäll och fin. Tror det är en av de mest omtänksamma människor jag känner. Saknar våran tid i sommarstockholm, hade så sjukt jävla roligt ihop! Hur som helst har jag börjat gilla färg på smycken. Trots att jag gillar minimalistiska och stilrena smycken väldigt mycket har jag fått en grej för stora och blaffiga nu på senare tid. Hittade denna sida genom just Anna, boticca.com. Där har de massvis med snygga och färgglada smycken och här är några av mina favoriter!