BUBBLEROOM COMMERCIAL

Dags för en ny, hejdundrans bra reklamfilm för Bubbleroom. VÄRLDENS snyggaste modell, smälte verkligen. Lauren Auerbach är hennes namn om ni vill kika in skönheten. Bästa Susanne Barnekow stod för stylingen, Linnea Frank för stillfoto och Sarah Grundén för make up. FIlmade gjorde ett grymt team grabbar. Själv kom jag dit och spanade och knäppte lite backstage bilder. Är ni nyfikna på slutresultatet? JAG ÄR!

LILLA HUNDEN

Tänkte att jag skulle bli lite bättre på det här med att blogga igen. Hade glömt bort lösenord och hur man ens loggade in. Braa.. Tur att man jobbar med bloggproffs som hjälper en när man tappat hjärnan. Hur som, vi har fått en ny kamera till jobbet, en liknande som jag har hemma själv fast denna är nyare och bättre. Känns kul med foto, måste nog köpa mig ett nytt objektiv så att jag får knäppa lite snygga bilder är less på mitt standard objektiv. Här är några testfoton på vår söte kontorshund Casper. Soo cute.

MY LIFE @INSTAGRAM

Livet bara flyger förbi. Tänk att det redan är juni. J-U-N-I. Jag vet att jag har varit riktigt usel på att uppdatera bloggen, inspirationen har inte varit den bästa och har gjort massor av annat härligt. Blir så glad av att kolla tillbaka på mina bilder, har hela datorn full. Tar bilder på allt, försöker föreviga varje liten del i mitt liv så gott jag kan. Här har jag valt ut några av mina senaste favoriter. Har hunnit med att fylla 23, slurpat ostron, dansat hela natten lång, skrattat i mängder, hängt med favoritkollegor, solat på kungsholmen med bästa vänner och sist, maj månads absolut största upplevelse – spelning med Jay Z och Kanye West i globen. Efter den konserten kan jag dö lycklig, så sjukt jävla bra. Kärlek! Häng med mig på instragram vettja, @stenstrommaria

 

MOODBOARD

Eftersom jag lever ganska spartanskt i min nuvarande lägenhet hade jag ingenting på väggarna, så rev ut lite fina tidningssidor och nu känns det som att jag har fått lite liv och rörelse på väggarna. Känns bra att vakna varje morgon, kolla in alla mönster, färger, typsnitt och bilder för att få upp ögonen till allt vackert. Som en tavla. Är trött i huvudet, mycket där uppe just nu. Känns som att det svämmar över snart, behöver sova och vila upp mig fast har inte riktigt tid för det. Nu blir det en långdusch, sen lägga sig och läsa några kapitel. I morgon får jag besök av två donnor, ska bli mysigt att inte behöva sova själv i några dagar. Skönt med lite sällskap, i need it!

GRYTHYTTAN

Gick tidigare från arbetet i fredags och begav mig ut på äventyr. Styrde kosan mot min vän Louise och hennes kära Grythyttan. Har samlat en del bilder under helgen som sammanfattar den rätt bra. Drack fantastiskt vin, åt godaste maten och skrattade de högsta skratten. Har haft en härligt mysig helg i grythyttan och hoppas att vi ses snart igen. Nu är det tillbaka till verkligheten och jobb i morgon. Så mina kära. Godnatt!

 

 

WINTER WONDERLAND

Har jobbat för fulla muggar idag. Känns skönt att kunna ta med sitt arbete hem ibland. Sitta i en alldeles för stor tröja och världens största byxor, osminkad och skitigt hår. Har inte hunnit göra mycket mer än så faktiskt. Nu sitter jag och kollar på tv, vilket är lite av vardagslyx för mig eftersom jag inte har någon tv i lägenheten i Stockholm. Strax middag och efter det? Kanske andas ett tag.

HOME SWEET HOME

Är äntligen hemma på säker mark. Trots att jag var ute i god tid på Arlanda med min kompanjon missade jag nästan flyget ändå. Vi satt nämligen och snackade strunt över ett glas vin, eller två. Sa skål och firade in nästan två veckor hemma i norrland.

Nu ska jag lägga mig på sofflocket och chilla. Sen i morgon blir det att inhandla de sista julklapparna och busa med mina systerbarn! Ha en fin kväll mina fina.