TOP 3 SNEAKERS

Har letat efter ett par nya, schyssta sneakers och har nu hittat dessa tre par. Två av dem, de från Nike är exakt samma modell men i olika färg som ni ser. Det vita paret är från Christian Louboutin och har den klassiska röda sulan under vilken är en grym detalj som jag älskar. Den har även ett snyggt croco-mönster som jag gillar sjukt mycket också. Hade varit lättare att matcha de vita, men de är ju liiiite dyrare i pris, så får se om jag slår till på de mint-gröna ändå. Måste testa och se hur de sitter i alla fall, hade velat ha alla tre!

2 reaktion på “TOP 3 SNEAKERS

  1. Pingback: Sanibel Real Estate

  2. Pingback: KLIK4D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,185 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>