MOODBOARD

Eftersom jag lever ganska spartanskt i min nuvarande lägenhet hade jag ingenting på väggarna, så rev ut lite fina tidningssidor och nu känns det som att jag har fått lite liv och rörelse på väggarna. Känns bra att vakna varje morgon, kolla in alla mönster, färger, typsnitt och bilder för att få upp ögonen till allt vackert. Som en tavla. Är trött i huvudet, mycket där uppe just nu. Känns som att det svämmar över snart, behöver sova och vila upp mig fast har inte riktigt tid för det. Nu blir det en långdusch, sen lägga sig och läsa några kapitel. I morgon får jag besök av två donnor, ska bli mysigt att inte behöva sova själv i några dagar. Skönt med lite sällskap, i need it!

5 reaktion på “MOODBOARD

  1. Hej Maria

    Jag har en fråga angående ditt typsnitt uppe i din header. Vad heter de du har använt?
    Skulle vara grymt tacksam om du skulle kunna hjälpa mig med det!
    Gärna & tecknet också, eller har du själv utformat det?

    Tack snälla på förhand! Kram Sandra

  2. Pingback: αθλητικα παπουτσια

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,185 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>