MY LIFE @INSTAGRAM

Livet bara flyger förbi. Tänk att det redan är juni. J-U-N-I. Jag vet att jag har varit riktigt usel på att uppdatera bloggen, inspirationen har inte varit den bästa och har gjort massor av annat härligt. Blir så glad av att kolla tillbaka på mina bilder, har hela datorn full. Tar bilder på allt, försöker föreviga varje liten del i mitt liv så gott jag kan. Här har jag valt ut några av mina senaste favoriter. Har hunnit med att fylla 23, slurpat ostron, dansat hela natten lång, skrattat i mängder, hängt med favoritkollegor, solat på kungsholmen med bästa vänner och sist, maj månads absolut största upplevelse – spelning med Jay Z och Kanye West i globen. Efter den konserten kan jag dö lycklig, så sjukt jävla bra. Kärlek! Häng med mig på instragram vettja, @stenstrommaria

 

2 reaktion på “MY LIFE @INSTAGRAM

  1. Pingback: Sanibel Real Estate

  2. Pingback: αθλητικα παπουτσια

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,228 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>