CHANEL BEANIE

Igår var det middag på Griffins Steakhouse och efter det några drinkar på Teater Brasseriet. Sjukt nice. I dag har jag inte gjort många knop, har knappt stigit upp än. Har jobbat från sängen och just nu ligger jag och lyssnar på ASAP Rockys senaste album. När man har lite att göra blir det ofta att man kollar runt bland en massa fina grejer och här är några av mina grejer som står uppskriva på min önskelista – högst upp på listan är nog Chanel mössan. Grymt snygg eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

13,185 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>